VP4868/4 wrote:jedno pitanje.cita li tko moja lupetanja tj prati li se redovito?
Naravno, samo valja napomenuti da dopunjavaš prvi post, pa ga nema u pregledu novih postova.
VP4868/4 wrote:jedno pitanje.cita li tko moja lupetanja tj prati li se redovito?
postrojavanje?o cem ti to?mozda pred ulazom na 2ku?LupusREBEL wrote:Pa valjda klasika: krevet-doručak-postrojavanje-krivina-ručak-krevet-kantina-postrojavanje-večera-tv dnevnik-krevet...
relay station wrote:postrojavanje?o cem ti to?mozda pred ulazom na 2ku?LupusREBEL wrote:Pa valjda klasika: krevet-doručak-postrojavanje-krivina-ručak-krevet-kantina-postrojavanje-večera-tv dnevnik-krevet...
pa za zrakoplovstvo pogotovo za ekipu koja je radila u tako specificnim objektima nije bilo postrojavanja..pogotovo na razmin cukama..klek također spada u tu kategoriju..jer priznali mi to ili ne vojnici koji su radili unutra bili su prica za sebe..povlastena ekipa..još jednom cu napomenut..zavidim ekipi koja je bila unutra dok je to funcioniralo...mi smo ovdje postigli puno..prezentacijom slika došli smo do nivoa da covjek kad pogleda materijale na stranici...vidi sve slike od nekad i sad,obiđe sada objketa da dobije perspektivu uzivo i onda moze zaklopit oci i skoro pa 99% dobit viziju tj vidjet sliku kako je to nekad izgledaloLupusREBEL wrote:Ja bome neznam ni jedan rod vojske ex JNA da nisu imali postrojavanje, čak su i podmoničari imali...
relay station wrote:pa za zrakoplovstvo pogotovo za ekipu koja je radila u tako specificnim objektima nije bilo postrojavanja..pogotovo na razmin cukama..klek također spada u tu kategoriju.. (...)LupusREBEL wrote:Ja bome neznam ni jedan rod vojske ex JNA da nisu imali postrojavanje, čak su i podmoničari imali...
dobro malo sam sa 99%pretjero ali bogami koliko materijala ima sada od prije,od sada i sa posjetom tamo moze se lako vizualizirati stanje..još kad kao ja imaš srece pa razgovaraš sa 15ak ljudi koji su radili unutra pa od njih cuješ kako je to izgledalo i to ne iz perspektive rocnika nego ljudi koji su vidjeli malo višeHammo wrote:@realy station
Na Zeljavi bilo je svako jutro postrojavanje po jedinicama tj.po VES-u a proceduru znatekako ide...
Raportira se brojno stanje i cita se dnevne zapovjest.
Vojnici koji ulaze u Klek dobivaju propusnice s imenom i prezimenom koje predaju Vojnoj policiji koja je dezurala na dvojki. Itd,Itd
To je bila svakodnevnica Na Zeljavi....
Sto se tice "Vizije 99%" za one koji nisu bili u Kleku dok je bio u funkciji,Vjeruj mi na rijec da niti blizu nemozes zamisliti unutrasnjost Kleka a kamo li 99%.
Sto se tice unutrasnji prostorija donekle se mose pretpostaviti kako bi to moglo izgledati al pravu sliku ..??? Nemoguce.
relay station wrote:dobro malo sam sa 99%pretjero ali bogami koliko materijala ima sada od prije,od sada i sa posjetom tamo moze se lako vizualizirati stanje..još kad kao ja imaš srece pa razgovaraš sa 15ak ljudi koji su radili unutra pa od njih cuješ kako je to izgledalo i to ne iz perspektive rocnika nego ljudi koji su vidjeli malo višeHammo wrote:@realy station
Na Zeljavi bilo je svako jutro postrojavanje po jedinicama tj.po VES-u a proceduru znatekako ide...
Raportira se brojno stanje i cita se dnevne zapovjest.
Vojnici koji ulaze u Klek dobivaju propusnice s imenom i prezimenom koje predaju Vojnoj policiji koja je dezurala na dvojki. Itd,Itd
To je bila svakodnevnica Na Zeljavi....
Sto se tice "Vizije 99%" za one koji nisu bili u Kleku dok je bio u funkciji,Vjeruj mi na rijec da niti blizu nemozes zamisliti unutrasnjost Kleka a kamo li 99%.
Sto se tice unutrasnji prostorija donekle se mose pretpostaviti kako bi to moglo izgledati al pravu sliku ..??? Nemoguce.
relay station wrote:pa naslo se se tu svakavih zaduženja od tih 15 ljudi koji su radili stalno ili povremeno unutra..no najviše mi je rekao jedan tip koji je inace bio građanska osoba,bio je zadužen inace za neke od aparatura na kt(neki prekidaci ispod samog pulta)nesto u gca sobi ma kt,ostalo njegovo je bilo vani..no sad ide drugi dio price..posto je volio popit,a cugao je, navodno, po buksama među mehanicarima..skoro pa nije bilo sobe tj prostorije (osim nekih u zvijezdi)gdje nije svratio na razgovor
VP4868/4 wrote:(...)
ni zrinko,ni leko,ni dane,ni edib... NIKADA u 8 mjeseci nisam vidio da ljudi piju!
ni kamber,ni čoha,ni vekic,ni kole,ni djokica...u objektu NIKADA!!!
u tih 8 mjeseci sam u rupi bio barem svaki treci dan po 8 sati bez dezurstava
i ostalih aktivnosti.(...)
Return to Nekad bilo sada se spominjalo
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests