Ti si, po mom laičkom mišljenju, neotkriveni spisateljski talent.

Zanima me jeste li imali ono klasično jutarnje postrojavanje + informisanje...i gdje?...nisam shvatio iz prethodnih postova raznih postera.

FirewireHR wrote:@VP4868/4...
Ti si, po mom laičkom mišljenju, neotkriveni spisateljski talent.![]()
Zanima me jeste li imali ono klasično jutarnje postrojavanje + informisanje...i gdje?...nisam shvatio iz prethodnih postova raznih postera.
pa gdje je taj 9ti dio?meni onda nekaj nestima sa forumom??VP4868/4 wrote:9 dio dignut...
Zadnja izmjena: VP4868/4; Danas, , 17:32; ukupno mijenjano 11 put/a.
Firewall wrote:Jesu li vas puno gnjavili "bezbednjaci"? Uz standardne upitnike o "tko vam je od obitelji u inostranstvu i sl...", da li ste imali i redovite informativne razgovore sa njima ( uz glasno upaljeni radio da nebi tko čuo razgovor van ureda ).. u stilu "da li si primetio nekoga da govori protiv Jugoslavije, Tita, KP..." te pitanja u stilu... "da li si zainteresovan da se učlaniš u KP?"
treb wrote:Ej VP, jeste li čuli i vidjeli avione u bazi? Na polijetanju ili slijetanju ili u zraku??
Firewall wrote:Što bi bilo da si ostao? Morao bi......Željavu
VP4868/4 wrote:...bile su kancelarije gdje je bila komanda objekta i tu smo upoznali crnokosu gospodju
M i naseg glavnog i za sve odgovornog ppuk S(?).Ispred samih kancelarija stajao je
nekakav crni mlazni motor.Kasnije mi ga je bio gust svaki put zavrtiti u prolasku.
Tako se lagano pokretao i dugo vrtio da je to bilo cudo.Samo je prste trebalo paziti.
Firewall wrote:Evo pročitao i 10. dio i nemogu vjerovati kako su vam priuštili izlet kroz skoro cijeli kompleks. Iako se spominje Zvijezda pretpostavljam da niste baš ulazili u "krakove" odnosno prostorije u Zvijezdi, ili barem ne u većinu njih?
FirewireHR wrote:Pa vi ste u biti odmah prošli kroz sve galerije i posjetili neka ključna mjesta.![]()
Skoro na samom kraju tog tunelaVP4868/4 wrote:...bile su kancelarije gdje je bila komanda objekta i tu smo upoznali crnokosu gospodju
M i naseg glavnog i za sve odgovornog ppuk S(?).Ispred samih kancelarija stajao je
nekakav crni mlazni motor.Kasnije mi ga je bio gust svaki put zavrtiti u prolasku.
Tako se lagano pokretao i dugo vrtio da je to bilo cudo.Samo je prste trebalo paziti.
Znači ovo je u protuatomskoj komori ulaza 1.
Firewall wrote:Znači sve u svemu po prilično slobode kretanja. Centar se podrazumjeva pošto si radio tamo ( staklena ploča=VSP Vertikalno Situacijska Ploča - od pleksiglasa ). Koliko je ljudi brojila borbena smjena u centru ( vojnici + oficiri ) ?
to je jedna od standarnih vjezbi ono pod elementarno zove se slijetanje sa produzavanjem a vjezbati se trba stalno za slcaj pravog ,missed aproachfaliti prilaz
Return to Nekad bilo sada se spominjalo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest