relay station wrote:a vidim nosiš i yugoplastik papuče
ma bile po formaciji staces beda a u magacinu civilka
relay station wrote:a vidim nosiš i yugoplastik papuče
zagi wrote:Ak se sječam ti si isto " junac 90-te " , i točno je da je to prva generacija s civilkom.
rile971 wrote:zagi wrote:Ak se sječam ti si isto " junac 90-te " , i točno je da je to prva generacija s civilkom.
jesam i ja i meda smo junska klasa 90/91.god.
Djadjo wrote:Autor fotke BIH90-91 izvor myc
Slika Duletove Kafane
Djadjo wrote:Gdje je bila birtija u toj kući...ili iza u dvorištu? Ma popit ćemo pivo na trianglu ili u Ličkom Petrovom....nevjerujem da ovo radi danas
Djadjo wrote:Gdje je bila birtija u toj kući...ili iza u dvorištu? Ma popit ćemo pivo na trianglu ili u Ličkom Petrovom....nevjerujem da ovo radi danas
Djadjo wrote:Rile ako bi se sjetio s koje lokacije kasarne si vidio natpis tito na brdu
Ja bi se prema tome mogao orjentirat na koje brdo mislis
pa mozda pogledat kad budem tamo...iako nismo primjetili ta slova,ali opet puno toga covjek nevidi ako negleda kud treba
meda wrote:Djadjo wrote:Gdje je bila birtija u toj kući...ili iza u dvorištu? Ma popit ćemo pivo na trianglu ili u Ličkom Petrovom....nevjerujem da ovo radi danas
Kafana je bila u prizemlju ,ulaz u kafanu je bio sa leve strane kuce kad udjes pravo je bio sank,pored sanka sa leve strane su bila vrata za kuhinju otprilike je bilo 4-6 stolova...kad smo bezali u kafanu isli smo preko zice iza fiskulturne sale ili kroz rupu pored igralista za mali fudbal i basket...
rile971 wrote:Jel moze neko od vas koji ste bili na Zeljavi da mi kaze da li i danas stoje ona slova TITO iznad kasarne ili je to uklonjeno.I ako moze Zagi da mi kaze da li je i on bio junska klasa 90/91.
Return to Nekad bilo sada se spominjalo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest