relay station wrote:Djadjo wrote:Autor fotke BIH90-91 izvor myc
Slika Duletove Kafane
to bi bilo to

relay station wrote:Djadjo wrote:Autor fotke BIH90-91 izvor myc
Slika Duletove Kafane
Djadjo wrote:
Djadjo wrote:
Djadjo wrote:
rile971 wrote:Znam po imenima staresina ,a vojnici su generacija pre mene njih sigurno zna VP 4868 to su njegovi klasici
VP4868/4 wrote:rile971 wrote:Znam po imenima staresina ,a vojnici su generacija pre mene njih sigurno zna VP 4868 to su njegovi klasici
jedino ime koje sam nasao po spiskovima je st.vod andrija povržan za kojega sam jednom
zgodom "pitao" komšiju. taj covjek je bio NAJPRISTOJNIJE stvorenje na zeljavi iz moje perspektive.
sto se vojnika tice sjecam se samo dvojice od kojih je jedan iz okolice zadra...
vjerujem da su oni bolje znali nas jer nas je bilo manje pa je i lakse za pamtiti,ali opet po
imenima tesko da bi i oni nekoga znali.malo cu bolje pogledati pa mi mozak proradi....
rile971 wrote:VP4868/4 wrote:rile971 wrote:Znam po imenima staresina ,a vojnici su generacija pre mene njih sigurno zna VP 4868 to su njegovi klasici
jedino ime koje sam nasao po spiskovima je st.vod andrija povržan za kojega sam jednom
zgodom "pitao" komšiju. taj covjek je bio NAJPRISTOJNIJE stvorenje na zeljavi iz moje perspektive.
sto se vojnika tice sjecam se samo dvojice od kojih je jedan iz okolice zadra...
vjerujem da su oni bolje znali nas jer nas je bilo manje pa je i lakse za pamtiti,ali opet po
imenima tesko da bi i oni nekoga znali.malo cu bolje pogledati pa mi mozak proradi....
da li se secas Fekse kad sam ja bio gore postao je zastavnik jedan od boljih ljudi voleo je dosta da peva,a to si u pravu sto kazes da ste vi bili malo ja sam skoro na fb naso jednog septembarca 90 koji je bio fotograf na linku svet je mali pronaci cemo mi jos ljudi koji su bili na Zeljavi. Jedan sa tog spiska koji je bio stariji vodnik poginuo je na Kosovu izuzetno dobar covek,a bili smo dosta dobri prijatelji.
VP4868/4 wrote:rile971 wrote:VP4868/4 wrote:rile971 wrote:Znam po imenima staresina ,a vojnici su generacija pre mene njih sigurno zna VP 4868 to su njegovi klasici
da li se secas Fekse kad sam ja bio gore postao je zastavnik jedan od boljih ljudi voleo je dosta da peva,a to si u pravu sto kazes da ste vi bili malo ja sam skoro na fb naso jednog septembarca 90 koji je bio fotograf na linku svet je mali pronaci cemo mi jos ljudi koji su bili na Zeljavi. Jedan sa tog spiska koji je bio stariji vodnik poginuo je na Kosovu izuzetno dobar covek,a bili smo dosta dobri prijatelji.
da vidim sliku mozda bih se sjetio
mozda je tebi poznat ovaj bivsi vatrogasac http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 6068_n.jpg
Djadjo wrote:
Return to Nekad bilo sada se spominjalo
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests