relay station wrote:e to bi bio poso..ali oprez naravno i sretno ekipi koja ide u mine gore
relay station wrote:e to bi bio poso..ali oprez naravno i sretno ekipi koja ide u mine gore
relay station wrote:mozda bude lampa bas danas postavljena..i usput pozdrav ekipi kontrolora gore na akl
OROSt wrote:... rr znači neka expe. u tajnosti od svih je otišla na kt, ž, .... tako znači počet će se skrivati ko šta gdje ..pa kad smo Lupus, LYBIJA, FAR, NUFP, MYC, išli na expe sve je bilo javno...nitko ništa nije tajio, skrivao, ... sve transparetno, ... molim pojašnjenje... rr ili ko god...
relay station wrote:nemoj bit nestrpljiv..mozda vec vecaras saznas nesto.mislim da se radila kartografija tj gps pozicioniranje tocaka i još neke aktivnosti tipa posjet strazarskoj kucici itd..no o tome vise od aktera samih..svaka cast na hrabrosti ekipi koja je dnas bila u minskom polju ponovo da bi mi imali bolju sliku i nove materijale o ovom objektu
OROSt wrote:... nisam nestrpljiv RR... no prošlo je 24 h..mema nikakv info..je li sve ok... zabrinut sam za lupusa ... hebemu 1000000000 puta sam rekao nije isto doći sa dozvolom državne uprave RH na Ž i bez ikave dozvole, .. šta da kažeš kad dođe GR. POL. ja sam forumaš sa ... ( savršeno svejedno sa kojeg foruma ) ..rekao sam vam ..sve sam vam rekao ..a KT je zahtjevna spika..prezatjevna, ..još zahtjevnija stra. iznad KT ...
plicija mora raditi svoj posao, .. Ž. je više od sive zone (mine, granica, shebano, ...)
riješenje poznato svima... pisao/posta sam i previše o tome..
OROSt wrote:hebiga lampa je entopirala ..lampaje ipak oznaka nekog života pa makar i simboličnog ...kojeg je meni objašnajavao LR ..a tako sa i ja o tome rezmišljao... LAMPA KAO SIMBOL SVIJETLA... NA KT-ŽELJAVA--šteta što su je maznuli ..grfhgjhvfhfjfgrrrrrrrrr....
LupusREBEL wrote:8 metrea do platorme od betonskog podnožja, platorma je još 1,40 m
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest