VOSt wrote:pozitivno je ako mozes razmisljati "i" kao NUF,
VOSt wrote:pozitivno je ako mozes razmisljati "i" kao NUF,
Firewall wrote:Polivalentnost mišljenja za razliku od isključivosti uvijek je moja politika.
relay station wrote:ja sam ovo napisao iz cisto prakticnih razloga jer bolje je to kontrolirano tj namjerno obrusit dole nego da stalno latentno visi nekom ko dođe do grotla i pogleda gore
OROSt wrote:rr točnije relay station U POTPUNSOTI SE SLAŽEM SA TOBOM..samo dole kod rušenje ne smije biti nikoga apsolutno..a gore malo pripaziti..
ali cijeli komad je faking vojna suvrmena iinstalacija.. faking nisam joj još smislio ime...budem pital BUNKERMENA ... DATI ĆE MI SIGURNO NEKOLIKO IMENA TE "INSTALEJŠEN" ..
ps.
komad bi trebao cijeli staviti u muzej suvremen umjetnosti to je artefakt EXPLOZIJE U GROTLU LIFTA-lifta i, ....
Firewall wrote:Pitanje je kako kontrolirano oborušiti skalameriju iz lifta i pritom biti 100% siguran da nikog nema dole u grotlu, kao npr neka ekspedicija koja nam je promakla pa nismo vidjeli da ulazi u objekt.
OROSt wrote:Firewall wrote:OROSt wrote:Počeli ste razmišlati kao i NUF...
Zašto bi to trebalo biti dobro i pozitivno?
pa neki osnovni parametri je/su biti dobar i pozitivan... zar ne..
OROSt wrote:Firewall wrote:Pitanje je kako kontrolirano obrušiti skalameriju iz GROTLA lifta i pritom biti 100% siguran da nikog nema dole u grotlu, kao npr neka ekspedicija koja nam je promakla pa nismo vidjeli da ulazi u objekt.
ajde da zaboravimo to rušenje...skrame, ... mislim da je prejako zaglavljena da to ne bu išlo dole ...
PS.
sve je nabijeno..masa je sprešana od explozije...
trebalo bi prepustiti taj dio posla državi.nek si nosi boce acetilena ili kojeg god plina i autogeni režaći bi trebali to finjak zrezati, ..dole postaviti čovjeka da čuva 8 sati da se ne približava..a komadi/skrama nek padaju,..drugi dan doći s kamionom i to pokupiti i odnjeti na otpad...
to je to..ali ne snajrite o čiščenju grotla lifta..jer je prekompaktno KAO MASA ..skrama BI ZAPINALA AK BI SE HTJELO TO GURATI,... ODLE ... nitko ne pomakne ti skramu..
ALI ZNAM KO HOĆE...(kad tad)
pod broj 1 naravno ONA
1. entropija ( drugi zakon termodinamike-najvažniji metafizički zakon cijelog univerzuma /po AA, I DRUGIMA) i
2. gravitacija pod broj 2.. zicer
OROSt wrote:Firewall wrote:Ili voda ako probije gdje.
vlaga, korozija, ali voda ne .. "instalejšen" bi propustio vodu..tj koja voda u dnu KT... misliš na potop ... nema tamo djelovnja vode...samo entropija, ...
Firewall wrote:Tipičan primjer liftova u podzemnim objektima u Švicarskoj...Firewall wrote:Firewall wrote:
...i grotlo lifta.
relay station wrote:pitanje za clanove foruma koji su imali progodu ici sa liftom u podzemnom objektu klek..evo slicne instalacije sa pristinskog aerodroma pa mozda netko moze potvdit da su vrata lifta u kleku ovako izgledala
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest