Riker wrote:Ma čekaj malo....di su stepenice i drugi kat?? Krov??

Mislim da nema sumnje da se radi o istom objektu...vidi se ovaj rub na krovu i prostorija gdje je bio generator.
...odoh spati, previše nepoznanica.
![dreamer [dreamer]](./images/smilies/58.gif)
![moguja [moguja]](./images/smilies/57.gif)
Riker wrote:Ma čekaj malo....di su stepenice i drugi kat?? Krov??
skinulu krov komlet?mozda..unutra je vidljiv na videu i agregat non-break ali sad nema ni n o njegaHammo wrote:Lijep pozdrav
To je ta zgrada 100% samo sto su lesinari odradili svoj dio posla pa je zgrada dobila takav izgled.
Hammo wrote:(moje licno misljenje) da taj tunel je direktno povezan sa podzemnim djelom Zeljave jer ima iste karakteristike kao i Ventilacioni otvori i klima komore ;;Znaci pored straze oko otvora pojacana sigurnost su i mine.
Riker wrote:Ne vidim di bi to izbijalo u Želju.
Jer, po toj logici u Želji moraju bit stepke...kojima se iz tog "2 metra pod zemljom" tunela dođe na nivo Kleka. Ili stepenicama klasičnim pod kutem ili servisnim pod 90.
http://i34.tinypic.com/11sjvxc.gif
Firewall wrote:Hammo wrote:Ja sam rekao da je to moje licno misljenje a dokaz je jedino uci u tunel pa vidjeti kamo vodi...
...sto se tice tunela jos da dodam da je lako moguca povezanost sa O505 jer radi se o prilicno ravnom povrsinama i nikakav problem nebi bio da se prokopa "Rov" do Kleka zatim se lijepo zabetonira i potom zatrpa zemljom a vegetacija je s vremenom ucinila svoje tako da je unisten svaki trag kopanja(Isto moje misljenje.)
Onda bi znači bila upotrijebljena ova metoda...Firewall wrote:PODZEMNI OBJEKTI, GEOLOŠKI I STRUKTURALNI OBZIRI PRI IZGRADNJI
Geološki faktori imaju važan utjecaj na dizajn i konstrukciju podzemnih objekata. Jedan od najvažnijih faktora je čvrstoča tla ili kamena u koji se objekt ukopava. Plitke podzemne strukture mogu biti smještene u tlo ili kamen tehnikom poznatom kao “iskopaj-zatim-nasipaj” metodom. Takve strukture grade se na taj način da se prvo iskopa rupa, tada se izgradi predviđeni objekt, te naposlijetku se završena građevina prekriva tlom. S obzirom da je takvo tlo blizu površine vrlo slabo, takva plitko zakopana građevina mora biti ojačana betonom ili drugim materijalima da bi izdržala napad. Mineral quartz, koji je sastavni dio stijena koje se koriste u izgradnji, mjenja volumen dok prijelazi faze pri visokim temperaturama (844 stupnja K pri pritisku od 0.1 MPa). Da bi se spriječila termalna dezintegracija, smjesa za beton koja će biti izložena ekstremno visokim temperaturama, mora se sastojati od vrlo malo quartza. “Iskopaj-zatim-nasipaj” građevine teško je sakriti tijekom konstrukcije, kada mogu biti vrlo lako locirane pomoću uređaja ili zračnim fotografiranjem. Također je moguće locirati plitko ukopane građevine nakon konstrukcije ako rasipanje tla ili aktivnosti unutar objekta stvaraju termalne anomalije, vlagu ili kemikalije koje se mogu identificirati multispektralnom ili hiperspektralnom analizom.
...nego da li je neko ulazio u tunel do neke određene udaljenosti, na čemu se temelji procjena?
Firewall wrote:TUNEL JE DOKAZ KAKO U NAJTEŽIM TRENUCIMA LJUDI POSTIŽU NAJVEĆE DJELA I DOSTIGNUĆA
Return to Piste i vanjski objekti
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest