Imaš sliku da se vidi rusko ćirično pismo, cijelo?
Neke novine iz Hercegovine wrote:Trebinje, 17.12.2005.
Pretresom obezbjeđeni novi dokazi
Operativni radnici CJB Trebinje, 16.12.2005. godine, nastavljajući rad na traganju radi lišenja slobode D.R. iz Ogulina, koji je prije dva dana nakon ranjavanja policajca pobjegao sa lica mjesta, u selu Pusto Polje, izvršili su pretres jedne napuštene kuće zbog postojanja osnova sumnje da bi se D.R. mogao skrivati u toj kući i tom prilikom pronašli 6 vreća biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne težine 47 kilograma, eksploziv MT4- jedan komad, jedan trotilski metak, tri kutije sa barutnim punjenjem za minobacač i 42 komada privrednog eksploziva. U toku je rad na pronalaženju D.R.
Djadjo wrote:Ova kutija sadrzi 7 metaka svaki je 4,5kg...Kutija tj sanduk za trotilske metke od 100gr...izgleda drukčije
(...)
Djadjo
cezar 35 na MyCyti wrote:(...)
Ali, ima tu jedna zackoljica o kojoj sam vec pisao negde na prvoj 1/3 teme.
O cemu se radi?
Kako sam informisan od strane inzenjeraca (strucnjaka za miniranja), Klek je samo zarusen, tj., kako oni kazu, izvrseno je "tektonsko miniranje" sto u prevodu znaci da je sada tektonski nestabilan i da bi se mogao srusiti npr. kod manjeg zemljotresa. Iz ovog razloga mislim da je sanacija aerodroma, pa i u turisticke svrhe, prevelika investicija i da ce to biti zadnja rupa na svirali vladama RH i BiH.
Ono sto se moze sanirati i dovesti u neku funkciju, uz relativno malen trosak, su spoljni objekti medju kojima su najznacajnije piste.
(...).
Djadjo wrote:(...)da i stim rezervarima...(...)
Djadjo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest