Po meni nekako je najviše organizacijskog truda uloženo u rekonstrukciju Borovićevog preleta tj. slijetanja u Pulu.
Snimanje na licu mjesta sa pravim avionom (i ostalim vozilima) je pohvalno i stvarno nekako dolazi u zadnji tren jer pitanje je dokle će migovi još letjeti.
Samo šteta kada je već uložen trud u to da se nije poradilo i na kakvom grafičkom prikazu trasa preleta u sva 3 slučaja...to bi trebao biti minorni problem za HTV kao medijsku kuću.
Također mislim da se malo detaljnije trebala razjasniti vojno-politička situacija na exYU prostorima za sva 3 slučaja...već i stariji pomalo zaboravljaju te detalje, a mlađi vjerovatno puno toga niti ne znaju.
Glede video kadrova sa Željave mislim da sam vidio 3-4 kratka isječka do sada neviđena.
Isto tako rekao bih da ima neviđenih kadrova iz Oluje (ili Bljeska) sa Plesa.
Također mislim da nije pokazana slika stradalog pilota Miroslava Perisa dok pričaju o njemu.
Mislim da je i dosta vremena potrošeno na kadrove iz kino dvorane sa akterima i gledateljima.
To je trebalo malo smanjiti, a više minutaže posvetiti autetntičnim snimkama...a nebi falilo i nekih detaljnijih pojašnjenja bar za neke od pokazanih arhivskih snimaka.