To bi bio onaj stariji tip aku-tegljača, narandžasti.

Ovo mislim da je ispred panc.vrata ulaza 2...mislim...možda i 3.
![smly_n010smly.gif [smly_n010smly.gif]](./images/smilies/smly_n010smly.gif)

Hammo-1 wrote:U povratku na bi haćki aerodrom sa noćnog leta, 17. avgusta 1991, poručnik Roman Đalev zakačio je levim krilom vertikalnu stenu na samom vrhu planine Plješevice. Nakon 150–200 metara leta avion broj 26102 eksplodirao je u vazduhu.
Hmmm recicemo da je tako.Mrtva usta ne govore.
Malo je cudno u gorenavedenom textu da je avion udario u brdo i nakon 150-200 metara eksplodiro u zraku.
E sad Sta je moglo dovesti do explozije aparata zasto nije explodiro prilikom samog udara,,,itd ipak da njega nije kakva strelica zveknula???????
relay station wrote:Hammo-1 wrote:U povratku na bi haćki aerodrom sa noćnog leta, 17. avgusta 1991, poručnik Roman Đalev zakačio je levim krilom vertikalnu stenu na samom vrhu planine Plješevice. Nakon 150–200 metara leta avion broj 26102 eksplodirao je u vazduhu.
Hmmm recicemo da je tako.Mrtva usta ne govore.
Malo je cudno u gorenavedenom textu da je avion udario u brdo i nakon 150-200 metara eksplodiro u zraku.
E sad Sta je moglo dovesti do explozije aparata zasto nije explodiro prilikom samog udara,,,itd ipak da njega nije kakva strelica zveknula???????
kad smo vec kod udesa a to je vjerojatno bio zadnji (mirnodopski)
http://i1300.photobucket.com/albums/ag9 ... d1d227.jpg
FirewireHR wrote:Evo jedan tekst koje se opet ima veze sa Željavom...mada to danas znamo, onda da smo čitali sumnjam (osim upućenih naravno).
Vide se i spominju neka poznata lica HRZ-a.
meda wrote:Pa to je tekst o kojem ja non-stop pricam.
Sabol Nenad je bio martovska klasa a Ivkovic Sasa je bio junska klasa obojica su bili primerni vojnici.
Na pocetku u donjem redu Arsic Goran, Kostov Nikolco u sredini do njega Borovic Danijel na kraju donjeg reda je Buksic bio je specista.
Mislim da u ovom tekstu fali jos jedna manja slika Kostov Nikolca u kabini aviona.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests