![luda2 [luda2]](./images/smilies/60.gif)
![smly_m055smly.gif [smly_m055smly.gif]](./images/smilies/smly_m055smly.gif)
...neke softverske tehnologije iz filma su upravo primjenjene u njemu...istina tada su bile u povoju, ali jasno vam je da vojna tehnologija uvijek ide koje desteljeće ispred civilne.
![smly_a025smly.gif [smly_a025smly.gif]](./images/smilies/smly_a025smly.gif)
Djadjo wrote::a115You Must Think on Russian
Fajer je glavni glumac u ovom filmu....samo nikada nije javno htio govoriti o tome kakav je osjećaj jurcat preko urala sa migom 31
![]()
Djadjo
FirewireHR wrote:Jesi samo ne sjećam se gdje...
VP4868/4 wrote:FirewireHR wrote:Jesi samo ne sjećam se gdje...
evo ovdje![]()
viewtopic.php?f=34&t=1443&start=0&hilit=ruskom
Aahz wrote:Konačno pošteni film na telki...već mi je zlo od Stevena Seagala i Michaela Dudikoffa
treb wrote:Jako zanimljivo. Tehnički površno, ali nebitno. Sasvim dovoljno zanimljivih povijesnih detalja. Ipak sam očekivao da se spomene barem Hughesa, a ono ni H od HH.
VP4868/4 wrote:treb wrote:Jako zanimljivo. Tehnički površno, ali nebitno. Sasvim dovoljno zanimljivih povijesnih detalja. Ipak sam očekivao da se spomene barem Hughesa, a ono ni H od HH.
bit ce valjda hjuz u 2 dijelu jer ovo mi izgleda letenje na "alkoholne pare",a on je ipak
letio strojeve.
FirewireHR wrote:Meni se čini da bi braći Wright bilo bolje da su ulagali trud na konstrukciju novih modela aviona nego da su se toliko sudski parničili sa svim živim i neživim zbog patentnih prava.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests