Poštovani!
Zovem se Ksenja i imam 23 godine i imam jednu veliku molbu za sve mozda nije to za taj forum ali mene su usmerili sa jednog drugog foruma da probam i ovde. Naime vec jako dugo vremena neuspesno trazim svog oca i neki podaci su me doveli u Bihac ili njegovu okolinu. Pre nego sto sam se ja rodila u septembru 1986 moja majka je bila u Bihacu( dakle kraj 1985 i pocetak 86) tj javila se je mojoj babi da je tu kod svog decka, kad se je vratila ona je bila vec trudna i za par meseci dosla sam ja. Posto nemam vise ideje gde i kako da trazim i koga uopste trazim ja sada preko ovog foruma kao i preko drugih stranica pokusam da nadjem neke informacije ili neku dobru dusu koja nesta zna o necemu... Takodje su dosle do mene informacije da je moj otac vec mrtav i da njegova porodnica ne zeli da ja saznam ko je bio jer se plase da bi trazila pare ili imovinu. Ja odmah da kazem da mi to ne treba jedino sta mi treba je da znam ko je on, kakav je bio i da eventuelno imam neku njegovu sliku i ne zelim nikome da pravim neke probleme. Zaista bi mi puno znacilo i mogla bi da nastavim zivot dalje. Moja majka je Barbara blanka grošelj i rodjena je bila 17.3.1970 u ljubljani, jos imamo informaciju da se je on mozda prezivao Knezevic i da je bio vojno lice ali bar za prezime Knezevic je jako neproverena informacija dok moja baba kaze da je sigurno bio vojno lice... ja i moja baka mislimo da je on bio u ljubljani ili negde u sloveniji na sluzenju roka ili sta vec i da kada je otisao da ju je poveo sa sobom u to selo u okolini Bihaca a da se je ona kasnije iz nama nepoznatih razloga vratila kuci u Ljubljanu... Potrudicu se ovih dana da nadjem i postavim i majkinu fotku dok je bila mlada pa ako je neko prepozna po licu ... Neznam sta vise da vam napisem nego da vas zaista lepo zamolim da mi pomognete ako naravno neko ima neku informaciju.
Pozdrav
Ksenja