U Ulupuh-u napravili smo anketu u vezi nekih predavanja koja bi se trebala održavati u devetom mjesecu, kolega ju je samoinicijativno stavio na FB umjesto na službene stranice (što sam ja predložio) udruge i na zadnjem sastanku se žali da nitko nije ispunio obrazac ankete ....
FB - Fucking Bullshit
Ako želite posjetiti aerodrom Željava i okolicu, obratite pažnju na OVE PODATKE
Javi rezultat kada/ako postavi na službene stranice. Kladim se da neće biti bitnijeg pomaka...osim ako ne uključi nešto atraktivno tipa sise/guzice u objavu kao što ja sada radim. Ako je stavio na FB bilo svoj profil ili službeni udruge za očekivati je da će to vidjeti zainteresirani (i moguće prijatelji/pratitelji dotičnoga profila) koji su vrlo vjerovatno aktivni na FB jer danas ako nisi na FB drže te da nije sa tobom nešto u redu. Dakle po meni ako nema na FB odjeka vrlo sam skeptičan da će drugdje biti drugačije.
U udruzi nisu svi na FB-u, a ako imaš službenu stranicu onda znaš da možeš dobiti info kada to poželiš, sistematizirano i pregledno. Mislim da je problem i u prezasičenosti i površnosti ljudi danas. Termini predavanja i druge informacije će biti također posloane mailom na osobne adrese i adrese drugih udruga i organizacija. Sve u svemu, meni FB nije sjeo i to ti je to.
Ako želite posjetiti aerodrom Željava i okolicu, obratite pažnju na OVE PODATKE