Nije bit, ja imam vlak do Sevnice, odatle s Davidom se dogovorim što dalje. Ako treba može i dva sastanka jer ja imam i mogućnost Zagreb-Zidani Most-Maribor-Zidani Most-Ljubljana-Zagreb. A kad dobim osobnu kartu onda možemo u tančine se dogovorit. Što je, ionako svi vlakovi u Sevnicu stoje kao i u Zidanom Mostu. Pa to nije nekakv problem prekinut putovanje. Samo da ja primim osobnu u ruke onda ćemo se dogovorit kako smo se dogovorili i za sastanak u Zagrebu. Samo jedan član nije nikako mogao doć.
sig, a se bo končno določil termin in lokacija. potem pa pride kdor pride. v info: maja grem po 38 letih v bihać, na željavo, koto 377, golo plješevico in korenico. bomo videli, koliko sdpominov se da osvežiti. pozdrav vsem na forumu, šerlok
Da, skoro godinu i mjesec dana čekao da rješim to pitanje. No rješit će se sad još i neka. Npr sutra idem vidjet za stambeno rješavanje. Uglavnom, forumaši iz Slovenije, javite se oćemo se sresti i kada. Naime, sutra idem vidje za jedan povoljan stan, onda bih trebao u Zagreb po jedan papir, pa bi i idući tjedan mogao rješit kredit a i mirovina mi je 10-tog. Pa iskalkulirajte kako bi se vidjeli i gdje, Ljubljana ili Maribor ili na oba mjesta.
Ajde dogovorite se, najbolje bi bi bilo ako tko ima fejs pa da grupne poruke možemo slat. Znači ja dojdem do Sevnice jedan vikend kod Davida. Koji, kad i kako dalje... (?)
A moja ideja je, kad se odredi datum, da se svi vidimo u Sevnici, a s kim se nevidim, otić ću Maribor a ionako ću ići u Ljubljanu.