Firefox i YouTube embed problem - video svira samo prve 2s.

Ovdje možete o bilo čemu što nije obuhvaceno u drugim temama (kupujem, prodajem, poklanjam, tražim, itd...)

Firefox i YouTube embed problem - video svira samo prve 2s.

Postby Riker on 12 Aug 2008, 21:45

Dakle - embedirani fleš mi se prikaže samo na dve sekunde i onda pauzira. To se događa nasumično, nekad kad je puno videa uključeno na Youtube recimo, a nekad, ko sad, i kad restartam komp.

Resetiro sam postavke Firefoxa u safe modu i ništa.

Ima tko sličan problem / rješenje?
Od izvora 2 putića
User avatar
Riker
Elitni forumaš
Elitni forumaš
 
Posts: 754
Joined: 27 Jun 2008, 14:40
Location: Istria

Re: Firefox i YouTube embed problem - video svira samo prve 2s.

Postby FirewireHR on 12 Aug 2008, 21:53

Riker wrote:Dakle - embedirani fleš mi se prikaže samo na dve sekunde i onda pauzira. To se događa nasumično, nekad kad je puno videa uključeno na Youtube recimo, a nekad, ko sad, i kad restartam komp.

Resetiro sam postavke Firefoxa u safe modu i ništa.

Ima tko sličan problem / rješenje?

Meni to zna samo ponekad biti, ali mislim da je onda problem u Jubitou jer zamisli samo sa kojom količnom podataka oni barataju tamo na tim serverima. :bobo
...ja bih to stavio pod trenutne probleme Jubita.
Ako se pak i na drugim video servisima pokazuje nešto slično u isto vrijeme onda bih posumnjao u softverski problem.
[smly_c040smly.gif]
User avatar
FirewireHR
Veteran foruma
Veteran foruma
 
Posts: 5785
Joined: 29 Mar 2008, 15:43

Re: Firefox i YouTube embed problem - video svira samo prve 2s.

Postby LupusREBEL on 12 Aug 2008, 21:54

I meni se to dešava u Operi, no ja sam si mislio da je to zbog moje spore internet veze... :confused0006
LupusREBEL
 


Return to Off topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron