Sve pohvale timu koji realizuje ovaj site ,zelja mi je psjetit Zeljavu osobno. Ponekad gledajuci site Zeljava oci mi suze cesto navratim i tako gledam i gledam i gledam...............
Momci svaka cast za sajt!!! Interaktivna sema mi je pomogla da shvatim i povezem u glavi dosta toga sto sam video na raznoraznim slikama klipovima etc. Ja sam iz beograda i bio sam klinac kad je aerodrom dignut u vazduh, ali ovo covek kad vidi...ma nemam reci Keep up the good work!!!
hm...aerodrom zeljava.....od samog imena jezim se...evo vec neko duze vrijeme hocu da nesto napisem...rodjen sam u Bihacu i stanujem u tom gradu ali jos nisam otisao da vidim aerodrom uzivo...nema niko zagrijan kao ja da obidje to mjesto...a stvarno imam zelju da ga vidim uzivo da udjem u tunele, naravno sa nekom osobom koja je sve to prosla.... Fanscinira me aerodrom i sami objekat koji sam mogao da vidim iz snimaka sa youtube i fotkica sa ove stranice.... planirao sam da odem u skorije vrijeme na aerodrom sa jednim prijateljem i ponesem kamericu ali sam cuo da gore imaju neki strazari na hrvatskoj strani...tako da jos razmisljam dali da idem ili ne....ali svako se obratim na mail...nekim osobama i saznam vise.....stranica je super majstore samo nastavi tako....vjerovatno sam najmladji koji se javio na ovaj forum obzirom da sam 1982god. i pokazao velike interese za zeljavom..pozz svima...