![w [w]](./images/smilies/53.gif)
blake wrote:Pozdrav Salgija!
1987-88 major Jerković bio je komandant puka, a kapetan Jerković njegov zamjenik. Meničanin je bio potpkovnik i komandant aerodroma.
Pretpostavljam da smo poznavali iste ljude, ako možeš javi mi se na pp.
A inače, napiši na forum sve što znaš!
Guest wrote:Bio sam prije 5.dana na aerodromu zeljava i snimao sam pistu s CAm.pista 5.
a znam mnogo togo o aerodromu zeljava jer sam iz vedrog polja
pozdrav najvecem pilotu koji je pobjegao s aerodroma zeljava u migu....hm Barunu to mu je nadimak da sad nepisem puno ime i prezime....
sve znam o zeljavi i pistama ulazima tornju i tako zvanom TRIANGLU:::::
relay station wrote:koja je bila lokacija telefonske centrale tocno?
gost wrote:relay station wrote:koja je bila lokacija telefonske centrale tocno?
išlo se do cca 3/5 nakon ulaza br.2 iliti ga "rupe " (to je ona što se najviše prikazuje) te se skratealo udesno slično kao i za KT ali je sve bilo u nivou sa tlom, hodom kroz glavnu galeriju nakon skretanja dolazilo se do križanja lijevo je bila kantina, ravo centar VOJIN-a , alijevo hodnikom dolazilo se do rešeteke iza koje su se nalazila : ŠIFRO STANICA, TELEPRINTERSKA STANICA, PULT TELEFONSKE CENTRALE I TELEFONSKA CENTRALA.
dali je sifro prostorija bila odjeljena od vas telefonista?gost wrote:relay station wrote:koja je bila lokacija telefonske centrale tocno?
išlo se do cca 3/5 nakon ulaza br.2 iliti ga "rupe " (to je ona što se najviše prikazuje) te se skratealo udesno slično kao i za KT ali je sve bilo u nivou sa tlom, hodom kroz glavnu galeriju nakon skretanja dolazilo se do križanja lijevo je bila kantina, ravo centar VOJIN-a , alijevo hodnikom dolazilo se do rešeteke iza koje su se nalazila : ŠIFRO STANICA, TELEPRINTERSKA STANICA, PULT TELEFONSKE CENTRALE I TELEFONSKA CENTRALA.
relay station wrote:dali je sifro prostorija bila odjeljena od vas telefonista?gost wrote:relay station wrote:koja je bila lokacija telefonske centrale tocno?
Bio sam prije 5.dana na aerodromu zeljava i snimao sam pistu s CAm.pista 5.
a znam mnogo togo o aerodromu zeljava jer sam iz vedrog polja
pozdrav najvecem pilotu koji je pobjegao s aerodroma zeljava u migu....hm Barunu to mu je nadimak da sad nepisem puno ime i prezime....
sve znam o zeljavi i pistama ulazima tornju i tako zvanom TRANGLU:::::
Return to Knjiga gostija za web stranicu (Guest book for the web page)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest