Jedno sam sigruan i vi svi sa željave više nikada se neeće sijati smrt po civilima i nenaoružanom narodu to smo sigurni svi.
Bez obzira dali željava bila neki vojni aerodrom od NATO snaga iz HV ili OS BiH,ili bila neki civilni aerodrom.Vi neznate kolliko je poletanja bili sa željave tokom agesije na Vukovar,i ostale gradove.
Nadam se da rata neće više nikada biti te daćemo svi mi živjeti u miru,eto dokaz je lupus rebel i fireHR koji su bili kod mene u posjeti momci svaka čast i kod mene imate bujruma (dobrodošlice) uvjek momci sa lybija

A sarajetu preporuka da se nebavi nekim paravojskama i stvarima koje su bile nekada to sarajet što sam ja veličao pokojnog Rudolfa Perišina imao sam pravo nije više Jugoslavija pa da moram sao psttt šuti brastvo jedinstvo,tito , jna, udba, dansa mogu da jasno i glasno pričam o agresorru koji je vladao sa državom te koji je uradio tolike zločine da to nije zapamćeno evo recimo Vukovar u Hrvatskoj je platio veliku cjenu brastva jedinstva,Srebrenica,pa civili u BiH,u Dubrovniku i ostalim gradovima.Jedno ću reći hvala Franji Tudjmanu i hrabrim pripadnicima HV na operaciji OLUJA koja je dokazala agresoru da nema zajebancije sa naoruzanim ljudima koji imaju srca,i hvala pripadnicima 5 Korpusa,ovom prilikom pošto ja 1 Marta obilježavam dan nezavisnosti BiH Rahmet i vječna slava onim koji su položili živote kako za odbranu BiH,kako za odbranu Hrvatske od agresorske jna.

još nešto Ante Gotovina ima podržku Bisćana nedaj se Ante