Page 1 of 1

gospodo, dobar vam dan ili noc!

PostPosted: 27 Feb 2010, 18:28
by suzuki_gsr
gospodo, dobar vam dan ili noc! :hi
moja prica je ovakva, imam 30 godina, relativno maldji (pretpostavljam) od vas svih koji carujete ovim forumom.
svaka vam cast na svemu ovome, od mene i mojih frendova.
sijecanj 2008, lose vrijeme, novogodisnji praznici, zakucali me u kucu i na surfanje netom, i tad naletih na zeljavu na you tube,
i sve ARK i redom slicne objekte i navukao sam se na to da sam prvih mjeseci na zenu zaboravio. i sto je najgore, sad su i zene od mojih kolega ljute na mene jer sam i njih navukao.
ljetos smo imali ekpediciju na zeljavu, nikom se nismo javili, vozali se po pistama, cunjali po unutrasnjosti, i svrsavali cijeli dan. plan je bio i otici na pljesevicu ali posto smo putovali iz iastocne slavonije, bilo nam je previse za 1 dan. financije, i obveze kolega prema poslu i azdajama.
da skratim, svrsili par puta na zeljavi, jedva se otjerali odande i zavrsili na Petrovoj gori na spomeniku pa smo i njega prerovali koliko smo mogli. bilo je par ljudi sa strane koji su nas cudno promatrali. spomenik mi je u unutrasnjosti koja je abnormalno velika, vise licio na prostor za tulume i odmore, ali nisam nasao nikakvih postova i prica o dernecima tog toba u spomeniku. by the way, klopali smo podno Petrove gore u lovackom domu "muljava", cijene jesu malo povece (u slavoniji smo navikli na manje cijene) ali je klopa odlicna, pogotovo divljac!
na zalost nisam isao na magarcevac.
ovo ljeto planiram sa istom ekipom na pljesevicu. pa me zanima gdje ima dobra klopa uz put a da nije nesta precijenjeno, i da li mogu sa normalnim autom (sedan) skroz do vrha pljesevice ili trebam neki auto sa visim klirensom?????
ili mi dajte neki link di je to vec opisano!
hvala na tome sto radite! super ste! [smly_a035smly.gif] [smly_a035smly.gif]

Re: gospodo, dobar vam dan ili noc!

PostPosted: 27 Feb 2010, 19:38
by LupusREBEL
suzuki_gsr dobro nam došao.... [smly_a035smly.gif]

Re: gospodo, dobar vam dan ili noc!

PostPosted: 28 Feb 2010, 03:49
by FirewireHR
Dobro došao suzuki_gsr! :hi :)
Možeš i staviti kakve fotke ako imaš sa vaših posjeta Željavi.

ili trebam neki auto sa visim klirensom?????

O, da! :ouioui

...i nemoj ljutiti ženu/žene. [smlycr.gif] 0059
[smly_m055smly.gif]