relay station wrote:krivo si razumio jer sam ja malo nerazumljivo napisao antena se odnosi na gornji topiz iznad mog texta
relay station wrote:procitaj gornji posto kojek si probao krivo interpretirat jel sam ja pisao u svom stili bez glave i repa...nisam ja nikakvu krivu info rekao..a pogotovo ne u svezi l.pljesevice
stavim nove slike a ti namjerno trazis povod da zaj...to sta sam rekao zanimljive antene odnosi se na gornji firewallov post samo sam ga zaboravio quotat tak da ispada drugi kontekst..a da sam i rekoa antena nebi pogrijesio..osim toga jel si ti bio gore na toj lokaciji ikad?
ima negdje slika sa helikopterom na bas ovoj stijeniadmin2 wrote:hrvoje wrote:Agregati
Neki su i odlutali malo dalje (uslijed probuđenog planinarskog entuzijazma)
admin2 wrote:hrvoje wrote:
Možda oni imaju još pokoju sliku?...a da je čudno je.relay station wrote:i jedna koja zbunjuje..radiomateri u vrijeme sfora
http://www.hamradio.hr/components/com_p ... sivici.jpg
relay station wrote:u vecini slucajeva da..ali alpe adria vhf contest je međunoarodno natjecanje pa su ih valda morali pustit gore,ili je zastava ostala još godinu duze gore
Marin wrote:Hmmm.....prije bi rekao da je zastava ostala, ili kanađanima je bilo svejedno.....jer ako je nešto vojno ne vjerujem da puštaju tek tako
Return to Radarski položaj Gola Plješevica
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests