Marin wrote:@ VP4868/4
Jesu ti poznati pojmovi OiV, Mihovil, Čelavac i slično?
vidim da nesto imas na pameti,zasto pitas?

moze i na pm
Marin wrote:@ VP4868/4
Jesu ti poznati pojmovi OiV, Mihovil, Čelavac i slično?
relay station wrote:bio sam na lokaciji vidio ovo uzivo..znam da postoje protivudarni ventili ali bi mogle biti dio konstruktivnih elemenata napravljenih u svhu lakse manipulacije tim velikim dijelovima tijekom transporta i montazeVOSt wrote:Poz.
Evo na ovoj slici jasno je vidljih kuda dio potrosenog zraka iz objekta izlazi vani.
Sto se tice tlaka u hermetiziranim objektima, on je kad je objekat zatvoren i ventilacija ukljucena veci nego vani... u svakom slucaju, jer inace nebi imali cirkulaciju zraka od KK do izlaza zraka iz objekta. To je normalno i tako se primjenjuje svugdje gdje se koristi usisavanje vanjskog zraka. Kao npr na brodovima ili pak u Vašem automobilu.
Nisu to veliki tlakovi, ali su dovoljno veliki da otvore protuudarne ventile kako bi zrak izasao.
Firewall wrote:Firewall wrote:VOSt wrote:...E sad u kaponirima se to rjesava sa otvorima sa straznje strane koji su posebno zasticeni od udarnog vala a opet omogucuju ispusnim plinovima da izadju. Bar tako koristi NATO
Dok paljenje mlaznih motora u hangarima opcenito koristi se usisavac odnosno cijev spojena iza svakog aviona koji se pali, koja vodi skroz do vani... A u zeljavi bi se to moglo napraviti... ali za sada ocito ne postoje indicije da je ikad ista slicno predvidjano...
....poput ovog?Firewall wrote:Testiranje motora u nekakvom kaponiru, HAS-u ili čak podzemnoj kaverni...
...ili još bolje pogledajte ove rockere-metalce...[/color]
VP4868/4 wrote:
tako,tako samo vi vodnite temu pa cu ja biti
kriv kad se lupus zainati pa opali DEL!![]()
Flashback 505 wrote:V.P. daj molim te reci što znači skračenica DIT-1 DIT-2?
Return to Nekad bilo sada se spominjalo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest