Insinuiranje znači nešto drugo, ali sad znamo što si zapravo mislio.
Dobro, možeš li nam onda objasniti zašto ste granatirali Željavu?
sajeret wrote:Sa Celopeka je gadjan Vaganac,a na aerodorm je prethodnog dana palo 6(sest) minobacakih mina.
E kako i odakle,to je duga prica koju zna jako malo ljudi.
sajeret wrote:ako je insinuiranje ucestvovanje u dogadjajima onda insinuiram.
sajeret wrote:Mi? Pa zar nije sunce sa istoka izjavilo da se sjeca da su napad izvrsili hrvati?
z3r0c00l wrote:Bas, i mene zanima tko je mogao u tom vremenu dobacivati mine na aerodrom?
@sajeret
Prvo, nabijem te s tvojim sprdanjema, srećom nisam više admin pa mogu nabit nekog na forumu,
drugo jer zbog te situacije oko željave vozio sam Prkačina u GS OS i HOS-a, te napad na sisak s napalm bombama po rafineriji Sisak kao znak odmazde.
treće, mislim da sam naveo dosta argumenata po čemu sjećam napada, mislim da osobno nemoram biti akter da bi se sjećao da se neki događaj spomenuo,
nisam bio među sv Tri Kralja ali vjerujem da se Isus rodio, tako nisam ni prisustvovao izgradnji piramida ali se sjećam da je netko rekao da su ih Egipćani izgradili.
E tebe, još jednom, onako, reda radi nabijem...
sajeret wrote:Grabovac,Dreznik i Vaganac pogotovo su prstavljali pretnju,ali ne fizicku pretnju aerodromu nego avionima koji slecu iz tog pravca jer su na minimalnoj brzini i idealna meta za bilo koje PA orudje,treba li jos sta?
A i vagancani su svesrdno pomogli da do toga dodje ubistvom nekoliko lokalnih srba na raskrsnici u selu,jos nisu dozvolili dva dana da niko skupi leseve da bi ih sahranili(cisto ubisrvo bez veze sa ikakvim borbenim djelovanjem).
Return to Područje aerodroma Željava tokom rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (1991-1995)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest