Novosti86 wrote:ma treba pustiti ruse da pricaju sta hoce,skoro sam neki dan citao na nekim web novinama da je neki general ruski obecao ko fol da je rusija spremna aktivirati na kosovu nuklearnu bombu ako to beograd bude trazio ,pa sada ja pitam vas ,jel taj general stvarno svjestan o cemu prica?Ja da vam kazem jeste jel zna on vrlo dobro da radijacija ne pozna granice i da bih to imalo teske poslijedice ne samo po kosovo vec po cijeli balkanski region (sjetimo se malo chernobila),i to su sva samo laprdanja da se na bilo koji nacin skrene paznja svijetu da je Russija jos uvjek svijetska sila i da njeno misljenje se pika.Eh sad da li ce stvarno aktivirati bombu heh mislim da o tome nema govora ,a o dostavi vojske sumnjam.Neko je pomenuo 300 000 vojnika hehe ,pa za vrijeme cijelih balkanskih konflikta nije bilo vise od 10 000 ruskih dobrovoljaca ,a sada 300 000?Mislim da je neko preuvelicao brojke ,a sad i da nije ,pitanje kako bi te "jedinice" dostavili kad nemaju nacina.Mislim da je Kosovo rijesena stvar ,ja ne znam sta da mislim o Kosovu ,znam da su dole Nato vci istresli nekoliko stotina tona lafo "osiromasenog urana" i dole je sve kancerogeno ,a i to da se zivi na pragu siromastva.Ko hoce da ratuje od srba dole? Jedino mozda oni iz inostranstva ,internet ratnici ,ja sam se u BiH nagledao 4 godine rata ,meni dosta do kraja zivota a vjerujem da tako razmisljaju svi oni koji su osjetili bič rata na svojoj koži.Jedno je se praviti hrabar preko interneta ,a sasvim je nesto drugo kad ti prozviždi snajperski metak ,geler ili minobacačka granata iznad glave....