JoZ@ wrote:Miro wrote:Što se tiče motora ,koliko ja znam u G4 se ugrađivao licencno pravljeni Rolls-Royce Viper 632 ,odličan motor za trenažne avione - izdržljiv ,pouzdan i kvalitetan...
kaj znaci
te motore netreba servisirat samo zato kaj su Rolls-Royce ?
vidim da je ova rasprava sa tobom gubljenje vremena
za tebe ostaje da je G4 super
ma u kakvom stanju bio

Molim te nemoj mi gurati svoje riječi u usta ,jel ja nigdje nisam napisao da se motor ne treba servisirati ,moj post se odnosio na činjenicu da su motori koji su ugrađivani u galebove kvalitetni....
Ono što sam ti ja puno puta naveo a što ti očigledno nisi pročitao leži u prošlom postu a pošto si ti post pročitao površno dozvoli da ti to kopiram : "ne znam u kakvom su stanju avioni locirani u Crnoj Gori ,tako da je glupo da se komentarišu potrebne popravke ,koje se možda trebaju uraditi ,a možda i ne"
Ja pričam o Galebu kao avionu općenito ,a ti si samo zapeo za Galebove koji se nalaze u Crnoj Gori ,koje usto niti si vidio niti pomirisao .... a pametuješ kao da već znaš unaprijed o čemu je riječ.... Ja ću biti malo pametniji pa vidjeti prvo razvoj situacije pa onda dati konačnu riječ...
I ja se slažem ,da se glupo raspravljati s nekim ko avion prosuđuje samo po "kokpitu".....