by Jurica Pilot on 31 Jan 2011, 09:34
Na nivo nižih oblika života se ne spuštam komentarima, osim pri slijetanju na „nulu“, kao sada u Komiži
No dužan sam upozoriti ! Imam najjaču odvjetničku kuću u RH i posebnog odvjetnika koji radi isključivo na sakupljanju raznih postova sa svih web medija, skidanju IP brojeva anonimnih...
Za pravdu i moju Deu sam Šejn, ne mrzim nikoga, čak niti ljude koji su skrivili njezinu smrt, jer od mržnje sam potpuno odustao, ali nosim tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata...
Moja odvjetnička kuća je već podnjela više kaznenih prijava i privatnih tužbi, što se može provjeriti, protiv onih osoba koje mi nanose duševne boli, kleveću i vrše druga djela kojima nanose štetu mojemu ugledu i časti...
Tako će podnositi protiv svih a naročito protiv onih koji se usude na loš način SPOMINJATI IME MOJE UMRLE ŽENE !!!! Sada ću zazvučiti pomalo romski ali KUNEM SE ŽIVOTIMA SVJE DJECE, da će sve takve osobe biti tužene, da ću im uzeti kad tad veliki novac, da im se moji odvjetnici neće nikada skinuti s vrata dok ne dovrše posao, da ću pola iznosa dati odvjetnicima a drugu polovicu darovati Zakladi
Pa Vi samo pišite, i to je dobar način da sagradimo Akademiju...
Ekipi na forumu koja je uz istinu, svaka čast i hvala vam na svemu...
Dalje ću govoriti samo o budućnosti...