Iz povjerljivih izvora sam saznao da im je ovo komentator.
![smly_o030smly.gif [smly_o030smly.gif]](./images/smilies/smly_o030smly.gif)

relay station wrote:unakazili ga ovim reklama izgleda ko leteča reklama
sve osim original livery-a takvim povijesnim primjercima djeluje u najmanju ruku smiješno i vrlo neukusno
...uspio sam razgovarati sa 2 osobe i to jedna od vojske , a druga iz beckog vojnog muzeja. Trenutno se odrzava izlozba povodom izbijanja 1. svj. Rata i za miga jednostavno nema mjesta. ako se sto ne pormjeni bi trebao ponovo doci u postavu muzeja za 2 godine. Znaci ima nade da ga opet vidimo. Eto tolko,...
FirewireHR wrote:Evo bili jučer Djadjo, Oldtimer, David i ja.
Krenuli oko 4:50 iz Zagreba i vratili se sinoć oko 23 s time da su David i Djadjo još imali svoj dio puta do doma.![]()
Put je bio ok, vrijeme skroz čudno kao i uvijek u Zeltwegu.
Yr.no meteo web site spokazao po ne znam koji put jako pouzdanim i bilo je uglavnom jako friško i tko nije imao dugi rukav ta obući nije mu baš bilo ugodno.
Glede programa bilo je nekako slabijeg intenziteta kao prije, a neke najave nisu bile...ali dobro.
Biće nešto foto video materijala.
Glede sunca kojega uglavnom nije bilo jer je bilo 95% vremena oblačno ipak treba znati i da na takvom vremenu vam se koža može dobro zacrveniti od UV zračenja koje prolazi kroz oblake.![]()
Glede incidenata ako se npr. autom lagano zakucate u neku rampu na naplati tunelarine jer ste stali u krivi red za naplatu iste gdje je neki ENC uređaj i automatska rampa ne brinite...važno je samo da platite tunelarinu na adekvatnom šalteru i da niste oštetitli auto...ostalo ide u prirodu posla službe koja to naplaćuje i održava.
Glede ovih skala;
viewtopic.php?p=54429#p54429
...nisu adekvatne za umjereno teške i teže osobe na "terenskom rad" i za situacije gdje se puno meškoljite na njima na zemljanoj podlozi u želji da uhvatite bolji kadar za snimiti.
Eto ja sam npr. želio snimiti nešto exTitin DC-6 kako rula na stajanku nakon nastupa i dogodilo se da sam se strmpizdija sa njih na sreću bez posljedica.![]()
![]()
...ali dobre su za sjesti malo i odmoriti se.
oldtimer wrote:Evo i materijala koji će vam i vizualno predstaviti kroz kakve muke zna prolaziti naš Fire u svojoj misiji da vam predstavi događaje kojima nazočimo,a odnosi se na strmopizdavanje predmetnog sa 'Plodine' high-end skalica (zapravo,mišljenja sam da je tu svoje prste imao i duh blagopočivajućeg nam maršala prolazak čijeg aviona htjede zabilježiti,ali mu to isti nije dopustio jer ga Fire svako toliko negdje kritizira)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests