Bostjan wrote:ljepo napravljeno mnogo truda je trebalo za ovo čestitke firewire.![]()
![]()
![]()
Bostjan wrote:ljepo napravljeno mnogo truda je trebalo za ovo čestitke firewire.![]()
![]()
![]()
Firewall wrote:Koliko tu uopće ima slika linkanih sa te sheme?
OROSt wrote:http://www.zeljava-lybi.com/Zeljava-Fotografije.html ...AJME FOTKI KO KE..........NJE ..VIDIM I FOTKE OD NUFP HRPA....
![]()
.. eto sad ekipa može opičiti i wirtualni "BULJING" ...
admin wrote:Pa zato i jesam pitao vas da mi pripremite fotke ako ih želite u shemi.
Ovako su fotke složene kronološki po vremenu nastanka, pa se može uspoređivati.
Koliko slika ima teško je to reći....ovako odoka rekao bih barem 1000.
admin wrote:Bostjan wrote:ljepo napravljeno mnogo truda je trebalo za ovo čestitke firewire.![]()
![]()
![]()
Hvala, a to radim već 5-6 mjeseci i to se dnevno niti ne može puno raditi jer nemaš pojma kako dosadno je postavljati i linkati ove strelice....1-2 sata posla sa tim i lud si.
Firewall wrote:Nešto poput prebacivanja postova na novi forum, recimo...
Firewall wrote:A i tome je valjda kraj, uskoro...nadam se. Kakva su predviđanja? Kad počinjemo sa novim forumom?
Firewall wrote:A i tome je valjda kraj, uskoro...nadam se. Kakva su predviđanja? Kad počinjemo sa novim forumom?
admin wrote:Firewall wrote:Kakva su predviđanja? Kad počinjemo sa novim forumom?
Čim prebacimo još par tisuća neprebačenih postova.![]()
Firewall wrote:Nemoj zaboraviti prebaciti ENTROPIJSKE postove, ni po razno..
relay station wrote:svaka cast odlicno napravljeno!..sam znam koliko je to vremena trebalo..sad se sjecam kad smo ono zadnji puta pitali admin kad ce taj update...negdje oko Bozica..ili 8martaneznam vise..ali evo stiglo
blake wrote:Evo koliko sam sad na brzinu uspio vidjeti, svaka pohvala Firewire!
blake wrote:Uspio sam pregledati većinu nove sheme, (ide sa ISDN-om, slike da, video ne) i super je. Još jednom pohvala za uloženi trud.
Evo što mi je palo na pamet ddok sam pregledavao shemu: kod opisa radova koji su rađeni u VTR: iz onog što sam ja saznao na Željavi, VTR je mogla obavljati sve radove na Migu osim generalnog remonta motora. Taj remont se mogao obaviti jedino u Zmaju u Velikoj gorici.
Jednom sam vozio motor u VG.motor je bio zapakiran u neki plastični valjkasti kontejner (mislim sivi ili svijetlopalvi) koji je bio učvršćen u okvir od metalnih profila.
Ne mogu se točno sad sjetiti ali mislim da su takvi okviri stajali na kraju 1 usjeka ili negdje prekoputa.
Sjeća li se netko toga da potvrdi ili demantira?
baclawa wrote:Sećam se ja tih valjkastih kontejnera.
Postojali su i drugi, valjkasti, ali od drveta pravljeni. Isto kod ulaza br. 1. U njih su bile pakovane kasetne bombe.
Firewall wrote:Imamo i sliku negdje evo stiže...
Return to Podzemni objekt "Klek" (O-505)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest